Hvad vil vi

På Birkelund har vi nogle mål. De handler om dig og om din hverdag. Vi vil skabe en hverdag, som er struktureret og overskuelig for dig. Hvor det vil være trygt for dig at være, og hvor du sammen med personale og kollegaer kan udvikle dig.

På Birkelund tager vi udgangspunkt i dig. Vi vil sammen med dig skabe en indholdsrig dag, hvad interesserer dig, hvad kan du og hvad vil du gerne lave, både alene og sammen med andre. Dette vil danne rammen for din hverdag her på Birkelund.

Målet er, at du udvikler dig til at få nogle kompetencer til, at leve livet, både når du er på Birkelund, men også ude i det offentlige rum. At du bliver bedre til at tackle de udfordringer, der kommer til os alle.

Vi lægger vægt på, at vores personale er fagligt dygtige. De skaber en struktureret hverdagen, så Birkelund er et rart sted at være - et sted hvor du kan udvikle dig, og hvor du er med til at bestemme, hvordan vi gør tingene hos os.

Endelig vil vi være en loyal samarbejdspartner. Det gælder, når vi arbejder sammen med familie og pårørende, med kommuner og med andre institutioner.