Gruppe 2

Gruppe 2 er en gruppe med en rolig atmosfære, hvor vi har en ugeplan med faste aktiviteter, som vi følger i hverdagen. Aktiviteterne er fastlagt ud fra borgernes behov og ønsker samt årets gang.

Gr. 2 består af 10 borgere: 9 drenge, 1 pige, 2 pædagoger + en social/sundhedsuddannet, som flekser mellem gr. 1 og 2.

Vi har en bred vifte af aktiviteter; Træning i vores eget "motionsrum", MTB-ture, gåture, madlavning, havearbejde, ture på genbrugsplads, fældning af egne gamle træer, kløvning af træ, bål, spil (kongespil, wii, ludo, terning, kort) En gang om ugen er vi fast i Ikast Svømmecenter, hvor der både svømmes baner, nydes spa, sauna, damp og samvær. 

4-6 gange om året er der heldagsture hvor vi tager rundt til forskellige seværdigheder der ligger max 1 times kørsel fra Birkelund.

Der er et "morgensamlings rum" hvor dagen altid tager sin begyndelse. Her kan borgerne også opholde sig, hvis man ønsker lidt ro.

Øvrige borgere opholder sig i fællesrummene, hvor der også er pc og arbejdsborde, stole og sofaer. Vi har et "musikrum" hvor der er undervisning om mandagen. Bag musikrummet, er der også et "filmlokale" hvor drengene kan gå op og se en film i ro og mag. Her er der også en massagestol, som kan bruges af borgerne.