Gruppe 1

Gruppe 1 er en gruppe på ca. 11 borgere, der samles i et aktivitets- og samværstilbud. Vi er en gruppe, som er fyldt med rummelighed og med plads til udvikling og trygge relationer.

I gruppe 1 tilbyder vi en masse aktiviteter, hvor du får mulighed for at udfolde dig kreativt og få dig rørt, da vi har både kreativitet og motion i højsædet.

I gruppe 1 går vi ind for medbestemmelse. Derfor har du mulighed for at hjælpe med at udarbejde et ugeskema, hvori der fremgår forskellige gøremål og aktiviteter. Disse faste programmer er med til at skabe overblik, struktur, forudsigelighed, tryghed og udvikling.   

Vi fokuser meget på, at du trives og bliver inddraget i samvær og vi tilbyder både faste eller efter behov individuelle samtaler.

Hver mandag og torsdag bliver der lavet varm mad til frokost. De andre dage bliver der smurt rugbrødsmader. Varm mad koster 25 kr. og en let frokost koster 15 kr.

Vi forsøger at samles til hvert måltid, hvor vi sidder og får skabt en hyggelig stund, hvor dem der kan overskue det samles. 

Vi nyder at være sammen og at skabe gode oplevelser.